top of page
IMG_2620.JPG

Inschrijvingen 2024-2025

U bent welkom op onze open atelier dag op 20 april 2024 van

11u tot 17u voor informatie en inschrijvingen.

Leerlingen die zich wensen in te schrijven voor 1ste leerjaar A moeten via het meld je aan systeem. Dit kan via deze link van 25 maart 9u30 tot 19 april 17u.

 

Leerlingen die zich voor de hogere jaren wensen in te schrijven zijn welkom op onze open atelier dag. Deze dag is een uniek moment om St-Lucas KSO in werking te beleven.De leerlingen zijn aan het werk in de ateliers. Je snuift de sfeer op en kan zowel aan de leerlingen als aan de leerkrachten vragen stellen.De inhoud van de theoretische vakken kan je inkijken en hierover met de leerkrachten in gesprek gaan. Het is ook het moment dat je een voorinschrijving kan realiseren en extra informatie kan inwinnen.

 

Vergeet je identiteitskaart niet. Tijdens een voorinschrijving polsen wij vooral naar je motivatie, waarom je de stap naar een kunstschool wil zetten. Het is zeker een meerwaarde als je tekeningen of schetsen die je in je vrije tijd maakt meebrengt.

 

Voor een voorinschrijving in de derde graad vragen wij om een portfolio mee te brengen. Een afspraak maken is niet nodig. Hopelijk tot 20 april!

bottom of page