top of page

EINDEJAARSTENTOONSTELLING


Iedereen erg welkom op de 2 exposities van onze artistieke afstudeerprojecten (GIP). Niet enkel in ons schoolgebouw maar ook simultaan (en 3 dagen langer) bij Campo & Campo.

Naar traditie werken onze 6-des tijdens hun praktijkvakken een deel van het schooljaar rond één gezamenlijk thema, ditmaal ‘ONDERWEG’. Elk van onze afdelingen startte vanuit dit ruim te interpreteren gegeven en liet de leerlingen er binnen de eigen discipline mee aan de slag gaan.

Op de tentoonstelling in de Sint-Jozefstraat zijn er, naast de eindprojecten, eveneens werken te bekijken van de 3de-, 4de- en 5de-jaars. Voor alle mogelijke informatie omtrent onze schoolwerking, de theoretische vakken, de praktijklessen of een rondleiding in onze ateliers, staat ons leerkrachtenteam voor je klaar.

Wil je alvast een voorproefje van wat elke richting te bieden heeft? Grasduin dan even in de fotomappen op onze afdelingspagina’s (knopjes in de navigatiebalk hierboven). Je vindt er ook de lessenroosters, afdelingsgebonden doelstellingen en toekomstmogelijkheden.

INSCHRIJVEN

Tijdens de tentoonstelling kun je je ook reeds voorlopig laten inschrijven. Daarvoor neem je je ID- en je SIS-kaart mee. Het oriënteringsattest en het laatste rapport van je vorige school dienen dan later binnengebracht te worden. Ben je kandidaatleerling voor de 3de graad, breng dan liefst een portfolio mee met recent artistiek werk.

bottom of page