top of page

DE OPEN ATELIERDAG IS UITGESTELD tot nader te bepalen datum

Omwille van de maatregelen rond de coronacrisis kan de Open Atelierdag, de opendeurdag van St-Lucas KSO, niet doorgaan op zaterdag 25 april 2020.

  • Wie meer wil weten over St-Lucas KSO en niet kan wachten tot het coronavirus ons land verlaten heeft, is welkom om onze website in zijn totaliteit te ontdekken. Hebt u nog vragen, stuur ons een mailtje via de website. Wenst u nog meer info, bel ons op 03 201 59 70.

  • Indien het schoolleven herneemt binnen enkele weken, maar er nog geen grote evenementen mogen georganiseerd worden, zal u elke woensdagnamiddag de school kunnen bezoeken en alle informatie kunnen verkrijgen – wel enkel op afspraak! Een afspraak maak je door te bellen naar 03 201 59 70.

  • Wij hopen onze grote EINDEJAARSTENTOONSTELLING te kunnen houden op zaterdag 27 en zondag 28 juni. Dit wordt dan het moment om onze school te bezoeken.

BLIJF ons VOLGEN op deze site !

bottom of page